شرکت فیسبوک قصد ندارد به بالای ۵۳۰ میلیون کاربر که اطلاعاتشان بوسیله نقص یک قابلیت این شبکه اجتماعی قبل از سال ۲۰۱۹ لو رفته و بتازگی در اینترنت قابل دسترس شده است، اطلاع رسانی کند.

به گزارش سئو بوی به نقل از ایسنا، پایگاه خبری بیزنس اینسایدر هفته گذشته گزارش کرد شماره تلفن و سایر جزئیات پروفایل کاربری بیشتر از ۵۳۰ میلیون کاربر فیسبوک در یک پایگاه داده عمومی قابل دسترس شده است. فیسبوک سه شنبه هفته جاری در یک پست وبلاگ اعلام نمود مجرمان این اطلاعات را قبل از سپتامبر سال ۲۰۱۹ با بهره برداری از یک صدمه پذیری در ابزار فیسبوک برای همگام سازی تماس ها به دست آورده بودند. این شرکت در آن زمان مشکل مذکور را شناسایی و حفره امنیتی ابزارش را ترمیم کرده بود.

سخنگوی فیسبوک اعلام نمود این شرکت شبکه اجتماعی مطمئن نیست دید کاملی درباره این که باید به کدام کاربران اعلام کند، داشته باشد و این مورد را هم مورد ملاحظه قرار داده که کاربران نمی توانند برای حل این مشکل اقدامی کنند.

فیس بوک اعلام نمود اطلاعات حذف شده شامل اطلاعات مالی، اطلاعات سلامت یا کلمات عبورنیست. با این وجود اطلاعات جمع آوری شده می تواند اطلاعات ارزشمندی برای هک یا موارد دیگر سوءاستفاده فراهم آورد.

این شرکت شبکه اجتماعی که مدت ها در مورد نحوه مدیریت حریم خصوصی کاربران زیر ذره بین بوده است، در سال ۲۰۱۹ با کمیسیون تجارت فدرال آمریکا در مورد تحقیقات در ارتباط با سوءاستفاده این شرکت از اطلاعات کاربران به توافق تاریخی رسیده بود.

کمیسیون حفاظت از دیتای ایرلند که رگولاتور اصلی اتحادیه اروپا برای فیسبوک است، سه شنبه هفته جاری اعلام نمود با این شرکت درباره درز اطلاعات تماس گرفته است و پاسخ قاطعی دریافت نکرده است اما با فیسبوک در تماس است.

بر اساس گزارش رویترز، توافق ژوئیه سال ۲۰۱۹ کمیسیون تجارت فدرال آمریکا، فیسبوک را ملزم می کند جزئیات در ارتباط با دسترسی غیر مجاز به اطلاعات ۵۰۰ نفر یا شمار بیشتر کاربران را در مدت ۳۰ روز بعد از تایید واقعه گزارش کند.




You may also like