سئو بوی: خیلی از کارشناسان فعال در حوزه فناوری به کاربران سفارش کرده اند با وجود اینکه شرکت های تولیدکننده موبایل درصد هستند گوشیهای مجهز به فناوری ۵G تولید و عرضه کنند، فعلا به خریداری این محصولات اقدام نکنند.

به گزارش سئو بوی به نقل از ایسنا، با عنایت به افزایش روزافزون محبوبیت تکنولوژی های جدید و گسترش تلاش و فعالیت شرکت های مختلف تکنولوژی و اپراتورهای بین المللی برای برقراری و توسعه زیرساخت های لازم برای فناوری نسل پنجم اینترنت ۵G، می توان اظهار داشت که یک ماراتن و رقابت تنگاتنگی میان این غول های تکنولوژی درگرفته است و هر یک از آنها در تلاشند اولین اپراتور و شرکت مخابراتی باشند که امکان دسترسی و بهره برداری از جدیدترین نسل از اینترنت ۵G را در اختیار کاربرانشان قرار می دهند. نسل پنجم شبکه تلفن همراه ۵G، استانداردهای پیشنهادی برای نسل جدید ارتباطات سیار است که سپس نسل چهارم شبکه تلفن همراه فعلی نمایش میگردد.

اما حالا اخیرا کارشناسان و تحلیلگران فعال در حوزه فناوری و ارتباطات خطاب به کاربرانشان اعلام نموده اند با وجود اینکه شرکت های تولیدکننده موبایل این روزها به شدت بر روی تولید و عرضه گوشیهای هوشمند مجهز به فناوری شبکه اینترنت ۵G تمرکز کرده اند، کاربران فعلا برای خریداری این محصولات دست نگه دارند و بالافاصله پس از رونمایی اولین گوشی هوشمند مجهز به این فناوری به خریداری و تهیه آن اقدام نکنند.

آنها در تشریح علت این سفارش چنین خاطرنشان کردند که زیرساخت های لازم برای توسعه و برقراری فناوری شبکه نسل پنجم اینترنت ( ۵G ) هنوز به صورت کامل در تمامی کشورها راه اندازی و توسعه داده نشده است و در صورتیکه کاربران گوشی هوشمند مجهز به این فناوری را تهیه و خریداری کنند، قادر نخواهند بود در کشور محل سکونت خود از قابلیت های آن بهره مند شوند.

یکی دیگر از دلایلی که به صورت کلی بر روی پروژه برقراری اینترنت ۵G سایه شک و تردید انداخته است، احتمال تاثیرات منفی آن بر روی وضعیت سلامت جسمی بشر، حیوانات و محیط زیست است که دانشمندان و پژوهشگران فعال در این حوزه از آنها سخن گفته و از دولت های پیشگام در جهان درخواست کرده اند که به مقابله با تلاش اپراتورها و شرکت های مخابراتی برای برقراری اینترنت ۵Gبپردازند.

در این گزارش و درخواست بلندبالا آنها عنوان کرده بودند که توسعه نسل پنجم اینترنت همراه می تواند خطراتی همچون افزایش رشد و تکثیر سلولی، افزایش احتمال مبتلاشدن به سرطان، لطمه های ژنتیکی، تغییرات منفی در سیستم تولیدمثل، اختلالات یادگیری و مشکلات ذهنی، اختلالات عصبی و مغزی و همین طور تاثیرات منفی بر محیط زیست احداث کند.

بر اساس گزارش وب سایت android Authority، همین طور کارشناسان دیگری باز پیشتر گفته بودند که هنوز به نظر می آید که زیرساخت های لازم برای برقراری همگانی و عرضه عمومی آن در خیلی از کشورهای جهان با کندی روبرو شده است و روند پرسرعت و صعودی نخواهد داشت. پیش بینی کرده اند که با عنایت به روند پیشرفت راه اندازی و برقراری زیرساخت های لازم برای توسعه اینترنت ۵G در جهان، به نظر نمی رسد که نسل پنجم اینترنت همراه به این زودی در دسترس کاربران قرار بگیرد. آنها همین طور برآورد کرده اند که حتی در صورت معرفی زودهنگام گوشیهای مجهز به پشتیبانی از فناوری نسل پنجم اینترنت، این گوشیها تا زمانی که زیرساخت های لازم برای اتصال به شبکه مذکور در کشورهای محل سکونت کاربران فراهم و آماده سازی نشوند، قابل استفاده نخواهد بود.

اوایل سال ۲۰۱۲ میلادی بود که اتحادیه بین المللی مخابرات (ITU) تحت نظر سازمان ملل برنامه ای را برای توسعه تیم ارتباطات بین المللی موبایلی (IMT) برای افق ۲۰۲۰ و فرای آن (IMT-۲۰۲۰) شروع کرد. در نتیجه رسما یک مسابقه جهانی برای تعیین نسل پنجم شبکه موبایل آغاز شد و از آن پس، شاهد رقابت تنگاتنگی میان اپراتورهای اینترنت و تلفن همراه در سراسر جهان هستیم که هر یک بدنبال برقراری و راه اندازی نسل جدید و پرسرعت اینترنت ۵G در کشورهای مختلفی همچون کره جنوبی، ژاپن، چین، ایالات متحده آمریکا، استرالیا و غیره هستند و از توانایی ها و برنامه های خود در این زمینه رونمایی می کنند.

شورهای بسیاری در سراسر جهان همچون ایالات متحده آمریکا، کانادا، استرالیا، چین، کره جنوبی، ژاپن و خیلی از کشورهای اروپایی و غیره با همکاری بزرگترین اپراتورهای جهان در حال برقراری نسل پنجم اینترنت همراه ۵G هستند و در این زمینه فعالیت های گسترده ای را انجام داده اند.

بسیاری از بزرگترین شرکت های مخابراتی و اپراتورهای فعال در جهان نظیر نوکیا، اریکسون، هواوی، ال جی، اسپرینت و غیره به شدت در حال رقابت جهت راه اندازی اولین شبکه اتصال به اینترنت نسل پنجم ۵G هستند. نسل پنجم شبکه تلفن همراه ۵G، استانداردهای پیشنهادی برای نسل جدید ارتباطات سیار است که سپس نسل چهارم شبکه تلفن همراه فعلی نمایش میگردد.








You may also like