به گزارش سئو بوی یک شرکت دانش بنیان با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی موفق به طراحی و عرضه تجهیزات و ساختارهای هوشمند شهری با تکیه بر اینترنت اشیاء، یکپارچگی و هوشمندسازی شهر و خانه های هوشمند در کشور شد.
به گزارش سئو بوی به نقل از ایسنا، دکتر روح الله حاکمی فر، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان درمورد فعالیت این شرکت اظهار داشت: شرکت ما در حوزه طراحی و عرضه تجهیزات و ساختارهای هوشمند با تکیه بر اینترنت اشیاء، یکپارچگی و هوشمندسازی شهر و خانه های هوشمند فعالیت می کند.

وی در مورد شهر هوشمند بیان نمود: ما در شهر هوشمند تمام تلاشمان این است که اطلاعات لازم را به دست آوریم و پس از دسته بندی، در اختیار مدیران شهر قرار دهیم و در مرحله بعدی در اختیار شهروندان قرار گیرد و شاهد شهر هوشمند باشیم.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان افزود: برای ایجاد یک شهر هوشمند در سطح کلان، احتیاج به زیرساخت ها در جامعه داریم و با عنایت به این که ایجاد چنین زیرساختی شاید هزینه هنگفتی را به همراه داشته باشد، برای شهری که مقرر است از نو ساخته شود، از کل به جزء حرکت می نماییم.

حاکمی فر به خانه های هوشمند اشاره نمود و اظهار داشت: خانه های هوشمند یکی از جذاب ترین حوزه هایی است که امروزه مورد توجه مخاطبان قرار گرفته است، خانه ای شامل وسایل و تجهیزات هوشمند یا سامانه های پیشرفته کنترلی که هدف اصلی آن فراهم آوردن امنیت، آرامش، راحتی و بهره وری انرژی طی روز با در نظر گرفتن حضور یا عدم حضور ساکنین است.

وی هوشمندسازی خانه را شامل امنیت، انرژی، تفریحات، پارکینگ، وسایل خانه، نور و روشنایی، دسترسی پذیری، مراقبت از گیاهان، گرمایش، سرمایش، تهویه هوا و… دانست و بیان نمود: در گذشته خانه هوشمند بعنوان یک رؤیا تصور می شد، اما امروز با وجود اینترنت اشیاء، خواهیم توانست از راه اینترنت با همه اشیاء ارتباط برقرار نماییم.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان اضافه کرد: ما در بخش اینترنت اشیاء برای ساختمان، تلاش می نماییم تا از راه گوشی و اینترنت بتوانیم با اشیاء بی جان ارتباط برقرار نماییم. در زمان هایی که دور از خانه هستید، فناوری اینترنت اشیاء می تواند تا اشیای خانه شما را تبدیل به یک کامپیوتر با قدرت و توانمند کند، به صورتی که توانایی انجام مواردی همچون اندازه گیری، تجزیه و تحلیل، انتشار اطلاعات و انتقال اطلاعات را داشته باشند.
حاکمی فر خاطرنشان کرد: مواردی چون یخچال و فریزر، لامپ ها، قفل درب ها که دارای قابلیت اتصال به اینترنت هستند، با استفاده از اینترنت اشیاء با یکدیگر و هم با سایر دستگاههای دارای این توانایی ارتباط برقرار می کنند.

وی سطح اول هوشمندسازی را شامل استفاده از اپلیکیشن و گوشی و سطح دوم و سوم را پیام صوتی و هوش مصنوعی اعلام نمود و اظهار داشت: مقرر است در سطح دوم از راه پیام صوتی با اشیاء صحبت نماییم و در سطح سوم از راه هوش مصنوعی و یادگیری عمیق به دنبال این هستیم که اشیاء هم با یکدیگر ارتباط برقرار کنند، اما عموم مردم از خانه های هوشمند اطلاعات کافی ندارند.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در ادامه با اشاره به اینکه کنترل گرمایش و سرمایش در خانه برای ما مهم می باشد، اظهار نمود: هوشمندسازی و خانه های هوشمند علاوه بر صرفه جویی در انرژی و سرعت بخشیدن به کار و یکپارچه سازی این سیستم ها با یکدیگر از مزایای اصلی خانه های هوشمند است و در سیستم هایی که ما طراحی کردیم، نیازی به کابل اضافه و تخریب نیست.

حاکمی فر اظهار داشت: ما معتقدیم تا سال ۲۰۲۵ از راه گوشی می توانیم با بیشتر از ۱۵ شیء ارتباط برقرار نماییم.

وی به برخورداری از مرکز کنترل حرفه ای و یکپارچه در شرکت اشاره نمود و اظهار داشت: با عنایت به این که یکی از چالش ها در حوزه هوشمندسازی بحث جزیره ای بودن کار است، به معنای این که هر کدام از اشیاء یا انرژی از اپلیکیشن مجزا برخوردار است، در مرکز کنترل مجموعه، نیازهای یک خانه را با یک اپلیکیشن به مردم عرضه می دهیم.

حاکمی فر در مورد صادرات محصولات این شرکت هم اظهار داشت: همه تلاشمان توجه به صادرات است تا شاهد کاهش خروج ارز در کشور بوده و جایگزین خوبی برای محصولات خارجی باشیم.

وی ادامه داد: عراق را بعنوان کشور پایلوت برای صادرات درنظر گرفته ایم و هم اکنون صادرات محصولاتمان را به صورت بسته های کوچک شروع کرده ایم و امیدواریم همه اقشار جامعه از مزایای خانه های هوشمند بهره مند شوند.

به نقل از صندوق نوآوری، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان ضمن تشکر از صندوق نوآوری بعنوان حامی استارت آپ ها و شرکتهای دانش بنیان، اظهار داشت: شرکت ما در بخش تسهیلات و دریافت ضمانت نامه از خدمات صندوق نوآوری بهره برده است.





منبع:

You may also like