به گزارش سئو بوی طبق آخرین آمار منتشره، ضریب نفوذ تلفن ثابت در کشور ۳۴.۲۰ درصد است که بیشتر از ۳۸ میلیون خط منصوبه و ۲۹ میلیون خط دایری را شامل می شود.
به گزارش سئو بوی به نقل از ایسنا، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، شاخصهای آماری بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات تا آخر سه ماهه اول سال ۱۳۹۹ را منتشر نمود. ضریب نفوذ تلفن ثابت، ۳۴.۵۹ درصد است که با احتساب شرکت مخابرات ایران، FCPها و شرکت های Servco به میزان میلیون و ۴۲۶ هزار و ۳۵۲ خط منصوبه و ۲۹ میلیون و ۶۶ هزار و ۲۰۰ خط دایری را شامل می شود. این در شرایطی است که ضریب نفوذ تلفن ثابت تا پایان سه ماهه چهارم سال گذشته، ۳۴.۸۹ درصد بود.


طبق این آمار، تعداد اشتراک های تلفن ثابت توسط شرکت مخابرات ایران به مجموع ۳۶ میلیون و ۹۰۵ هزار و ۷۳۸ خط منصوبه رسیده که شامل ۳۱ میلیون و ۳۵ هزار و ۹۵۴ تعداد خط منصوبه شهری و پنج میلیون و ۸۶۹ هزار و ۷۸۴ خط منصوبه روستایی می شود. تعداد خطوط دایری مخابرات هم به مجموع ۲۸ میلیون و ۷۴۰ هزار و ۲۲۳ رسیده که شامل ۲۴ میلیون و ۶۳۲ هزار و ۴۵۶ خط دایری شهری و چهار میلیون و ۱۰۷ هزار و ۷۶۷ خط دایری روستایی می شود. ضریب نفوذ تلفن ثابت توسط شرکت مخابرات هم ۳۴.۵۰ درصد است.
همینطور اشتراک های تلفن ثابت توسط شرکت های FCP، مجموع یک میلیون و ۵۰۸ هزار و ۴۱۵ خط منصوبه و ۳۱۳ هزار و ۷۷۸ خط دایری را شامل می شود. شرکت های Servco هم مجموع ۱۱ هزار و ۳۶ خط تلفن ثابت دارند.
در حوزه توسعه زیربخش تلفن ثابت تا آخر سه ماهه اول سال ۱۳۹۹، ۵۲ هزار و ۱۴۴ روستا دارای ارتباط و ۴۷ هزار و ۹۳۴ روستا دارای تلفن خانگی هستند و تعداد مشترکان روستایی هم به چهار میلیون و ۱۰۸ هزار و ۹۳۰ می رسد. همینطور تعداد تلفن همگانی ۹۲ هزار و ۷۴۴ عدد و تعداد تلفن های همگانی جاده ای یا GSM، ۲۱۴۲ عدد است. درصد میزان موفقیت در برقراری مکالمات (ASR) هم ۴۶.۶۸ است.


البته این آمار در حالی است که هنوز هم بعضی از روستاها از حداقل امکانات ارتباطی همچون خطوط تلفن ثابت برخوردار نیستند که البته یکی از دلایلش، نبودن توجیه اقتصادی عنوان شده اما انتظار می رود با جبران هزینه های مخابرات با روش های درآمدزایی جدید، بتوان مناطق باقی مانده را هم از این امکان برخوردار کرد.



You may also like